Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Mand til mand sluge sæd

Måske kan en pigerne fra brevkassen hjælpe. Hvordan smager sæd? Er det ufarligt at synke? Risikerer man at kaste op? Håber I kan hjælpe. På forhånd tak for. Afstemning: Når du giver blow-job sluger du så spermen? Jeg har ingen idé om hvorfor de kære mænd tænder sådan på det. Som Samantha siger i Sex & the City, så smager sæd meget forskelligt fra mand til mand. Miss Vanilla skriver denne gang omkring manden og mandens sæd. Hun skriver især om, hvorfor vi skal være mindre egoistiske og sluge hans. Altså jeg forstår det stadig ikke, hvorfor er det lige at mænd sys at de skal det er frækt når pigen sluger deres sæd, fordi det kommer fra dem!

Kvinde, du skal sluge hans sæd! - Missgrey

Tak for jeres interessante spørgsmål - her får I svar på, hvorfor mænd synes, det er så fantastisk, når kvinden sluger sæden - og svarene. Afstemning: Når du giver blow-job sluger du så spermen? Jeg har ingen idé om hvorfor de kære mænd tænder sådan på det. Som Samantha siger i Sex & the City, så smager sæd meget forskelligt fra mand til mand. Måske kan en pigerne fra brevkassen hjælpe.

Hvordan smager sæd? Er det ufarligt at synke? Risikerer man at kaste op? Håber I kan hjælpe. På forhånd tak for.

Afstemning: Når du giver blow-job sluger du så spermen? Jeg har ingen idé om hvorfor de kære mænd tænder sådan på det. Som Samantha siger i Sex & the City, så smager sæd meget forskelligt fra mand til mand. Miss Vanilla skriver denne gang omkring manden og mandens sæd.

Hun skriver især om, hvorfor vi skal være mindre egoistiske og sluge hans. Man kan jo så tænke, mon der kan være 'noget' i sæd, som ikke er godt at sluge? Min mand holder meget af, at jeg sluger hans sæd.

Det gør.

Måske kan en pigerne fra brevkassen hjælpe. Hvordan smager sæd? Er det ufarligt at synke? Risikerer man at kaste op? Håber I kan hjælpe. På forhånd tak for. Men det kan altså ikke erstatte en protein-smoothie: Mænd producerer kun omkring en teskefuld sæd per orgasme, og det er langt fra nok til at.

Min k vil gerne have jeg sluger hans sæd men mit spørgsmål er om det er Både mænd og kvinder kan syntes det er frækt og ophidsende, hvis manden får lov.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail